WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Met de opening van het Fashion Hotel Amsterdam, onderdeel van de WestCord Hotels, is niet alleen Amsterdam maar heel Europa een Fashion Hotel rijker. Het hotel richt zich helemaal op de fashionwereld en alle daaraan gerelateerde events. Met 260 comfortabele designkamers in fashionstyle is het hotel zowel voor een zakelijk als privé verblijf geschikt. Verder beschikt het hotel over een restaurant, binnentuin, terras, parkeergarage, verschillende vergaderzalen, wellness, fitness, solarium en niet te vergeten de SKYYbar. Een cocktailbar op de 11e verdieping, met een top uitzicht over de stad.

Engel&Volkers

Engel & Völkers Amsterdam is een unieke speler in de Nederlandse makelaardij. Het NVM makelaarskantoor richt zich op het lokale hogere segment en beschikt door de permanente uitwisseling ook over een grensoverschrijdende portfolio van onroerend goed en potentiële cliënten. Daardoor is er een enorm aanbod van huizen en mogelijke kopers.

In gezelschap van vele bekende Amsterdammers opende het eerste Nederlandse Engel & Völkers kantoor eind 2008 haar deuren aan de Willemsparkweg 89.