kernwaarden

De kernwaarden van Rings & Hamilton zijn: eerlijk, dienstverlenend, betrokken, open, doelgericht, creatief, betrouwbaar en enthousiast.

visie

De visie van Rings & Hamilton is om een bepaald gevoel te vangen in de juiste communicatieboodschap. Het is de kunst om een gevoel en doel in een passend bericht te vertalen naar de gewenste doelgroep.

missie

Door een mix van creatieve PR & communicatie en een persoonlijke aanpak, steeds weer onderscheidend zijn. En authentiek blijven. Dat is de uitdaging.

achtergrond

Rings & Hamilton is in maart 2008 opgericht door Charlotte Rings (30). Zij is de drijvende kracht achter het jonge, full service en dynamische communicatiebureau. Charlotte heeft in 2004 haar studie Communicatiewetenschap aan de UvA afgerond. Inmiddels is ze ruim 6 jaar actief in de marketing, communicatie en PR branche met name in de mediasector en de reiswereld.

profiel

Samen met een team van professionele freelancers biedt Rings & Hamilton een uitgebreid PR communicatiepakket. Van adviseren, organiseren en vertegenwoordiging tot copywriting, creatie/design en uitvoering. Met andere woorden kunnen alle disciplines binnen het communicatievak worden uitgevoerd.


Charlotte is als communicatie adviseur ook op interim basis inzetbaar bijvoorbeeld voor het invullen van een zwangerschapsverlof, sabbatical of anders.


Rings & Hamilton neemt actief deel in netwerkverenigingen zoals:

– VMC

– Mont Blanc Muses

– Workinggirls