WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Met de opening van het Fashion Hotel Amsterdam, onderdeel van de WestCord Hotels, is niet alleen Amsterdam maar heel Europa een Fashion Hotel rijker. Het hotel richt zich helemaal op de fashionwereld en alle daaraan gerelateerde events. Met 260 comfortabele designkamers in fashionstyle is het hotel zowel voor een zakelijk als privé verblijf geschikt. Verder beschikt het hotel over een restaurant, binnentuin, terras, parkeergarage, verschillende vergaderzalen, wellness, fitness, solarium en niet te vergeten de SKYYbar. Een cocktailbar op de 11e verdieping, met een top uitzicht over de stad.

Engel&Volkers

Engel & Völkers Amsterdam is een unieke speler in de Nederlandse makelaardij. Het NVM makelaarskantoor richt zich op het lokale hogere segment en beschikt door de permanente uitwisseling ook over een grensoverschrijdende portfolio van onroerend goed en potentiële cliënten. Daardoor is er een enorm aanbod van huizen en mogelijke kopers.

In gezelschap van vele bekende Amsterdammers opende het eerste Nederlandse Engel & Völkers kantoor eind 2008 haar deuren aan de Willemsparkweg 89.

contact

 


Mills & Hills PR Communications

Contactpersoon: Charlotte Müller Rings
Oostenrijk
Telefoon: +43 664 210 1718
E-mail: info@millshills.com

This entry was posted in contact.

evenementen

Of het nu gaat om kleinschalige productlanceringen, een diner of modeshow. Rings & Hamilton helpt graag met de creatie en uitvoering.

* Evenement management
* Coördinatie en begeleiding pers
* Coördinatie en begeleiding interviews
* Evenement sponsoring

marketing

Marketing communicatie en PR gaan hand in hand. Waar free publicity ophoudt, gaat marketing verder en andersom. Rings & Hamilton denkt graag mee bij:

* Ontwikkeling en uitvoering van marketing PR strategieën
* Coördinatie en begeleiding van productlanceringen
* Destination marketing
* Sponsoring
* Joint promotions/lezersaanbiedingen

corporate communicatie

Corporate communicatie is bedoeld om eenduidige communicatie te realiseren. Het uitgangspunt is de juiste balans te vinden in de corporate identity en het imago. Activiteiten waar Rings & Hamilton bij kan ondersteunen zijn:

 
* Ontwikkelen en implementeren corporate strategieën
* Coördinatie en begeleiding productlanceringen
* Evenement management
* Coördinatie en begeleiding incentives
* Coördinatie updaten website
* Support relatienetwerken
* Media training

public relations

Rings & Hamilton heeft de afgelopen jaren een betrouwbaar netwerk opgebouwd. We onderhouden goede relaties met de Nederlandse en Belgische pers – print , RTV en online – zoals de landelijke en regionale televisie- en radiozenders, nieuwsmedia, publieksmedia, vakmedia en special interest media.


We zijn graag je adviserende partner bij de uitvoering van de volgende activiteiten op het gebied van Public Relations:


* Free publicity genereren
* Opstellen en implementeren PR plan
* Copywriting persberichten, nieuwsbrieven, interviews, redactionele artikelen
* Coördinatie perskit
* Coördinatie en begeleiding persevenenementen/conferenties
* PR training

* Media monitoring

kernwaarden

De kernwaarden van Rings & Hamilton zijn: eerlijk, dienstverlenend, betrokken, open, doelgericht, creatief, betrouwbaar en enthousiast.